MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Benhadi overweegt zichzelf aan te geven

25 juli 2015 | in Justitie | Reageer

Ali BenhadiOndanks tientallen tips uit heel Nederland heeft de politie nog geen spoor van de voortvluchtige Ali Benhadi.

De Marokkaanse Nederlander ontsnapte dinsdag 14 juli uit een instelling, waar hij een anti-agressiecursus volgde. Sindsdien behoort de 23-jarige crimineel tot de meeste gezochte criminelen in Nederland. Afgelopen dinsdag deed de politie nog vergeefs een inval in een woning in Amsterdam-West.

Benhadi zelf vindt alle aandacht voor zijn ontsnapping ‘overdreven’. Dat heeft hij gezegd in een telefoongesprek met zijn advocaat Peter Plasman. De crimineel zou ook tegen zijn advocaat hebben gezegd dat hij overweegt zichzelf aan te geven. (Bron/ lees verder: RTL Nieuws)

Plaats je reactie