MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Ilias Haddad laat Nederland achter zich en tekent in Marokko

26 juli 2015 | in Sport | Reageer

Ilias HaddadIlias Haddad gaat zijn loopbaan verder vervolgen in Marokko. De verdediger heeft een tweejarig contract getekend bij FAR Rabat. Zo weet Voetbal International te melden.

‘Dit is een van de grootste clubs van Marokko. Er kunnen meer dan vijftigduizend man in ons stadion en het trainingscomplex is het grootste van heel Afrika. Heel wat anders dan De Krommedijk,’ zegt Haddad in gesprek met Voetbal International.

Haddad is afkomstig van FC Dordrecht, waarmee hij afgelopen seizoen uit de Eredivisie degradeerde. (Bron/ lees verder: VI)

Plaats je reactie