MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Zomergasten met Aboutaleb trekt 800.000 kijkers

27 juli 2015 | in TV | Reageer

De Rotterdamse burgemeester Ahmed AboutalebDe eerste aflevering van het VPRO-programma Zomergasten 2015 heeft bijna 800.000 kijkers getrokken. De best bekeken aflevering van vorig jaar werd daarmee ruim overtroffen door de drie uur durende uitzending.

In Zomergasten praatte Aboutableb over allerlei zaken waaronder immigratie, vrijheid en leiderschap. Ook daagde hij PVV-leider Geert Wilders uit om zijn plannen voor “minder Marokkanen” bekend te maken.

In Rotterdam was het tv-programma ook op groot doek te zien in bioscoop Cinerama. (Lees meer hier meer over de aflevering)

Plaats je reactie