MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Man steekt toekomstige neer na ruzie over bruidsschat

29 juli 2015 | in Maatschappij | Reageer

TrouwenEen bruidsschat van 12.000 euro was het begin van vele problemen in de relatie van het toekomstige paar Aziza en Mohammed B. (30).

Mohammed B. heeft 12.000 euro vanuit Marokko naar België moeten brengen om te mogen trouwen met Aziza (29). Het bruidsschat raakte echter heel snel op. Bij een ruzie over het laatste 100 biljet, brak de hel los. Het briefje scheurde doormidden. Mohammed greep een mes en stak zijn toekomstige vrouw bijna dood.

In een rechtszaal in Antwerpen, risceert de man zes jaar cel…

Lees het gehele artiekl verder op HLN.be.

Plaats je reactie