MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Toptalent FC Twente vertrekt naar Benfica

31 juli 2015 | in Sport | Reageer

Bilal Ould-ChikhBilal Ould-Chikh vertrekt naar de Portugese Primeira Liga. De vleugelaanvaller heeft donderdag een contract getekend bij grootmacht Benfica.

De talentvolle vleugelspeler brak afgelopen seizoen door bij FC Twente, maar kon het met de club uit Enschede niet eens worden over een langer verblijf. Het contract van de in Roosendaal geboren Marokkaan liep nog een jaar door bij FC Twente.

Ould-Chikh vierde afgelopen dinsdag zijn verjaardag en tekende twee dagen later een contract bij de Portugese topclub. (Bron/ lees verder: de NOS)

Plaats je reactie