MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Koning Mohammed VI eist betere service consulaten

01 augustus 2015 | in Overheid | Reageer

Marokkaanse ambassadeDe Marokkaanse koning Mohammed VI heeft donderdag tijdens zijn speech voor de zestiende troonsdag Marokkaanse colsulaten in het buitenland bekritiseerd om hun service.

Volgens de koning zijn er een aantal consulaten die ‘hun missie verwaarlozen en zich vooral richten op persoonlijke en politieke kwesties’. Hiermee reageert de koning op de belabberde service van de Marokkaanse consulaten in onder andere Nederland.

In oktober 2014 werd het startsein gegeven om Marokkaanse buitenlanders te ‘verzoenen’ met hun consulaten. In de afgelopen jaren is hiermee al een inhaalslag ingezet en is de service veel beter geworden. Echter, voor veel Marokkanen in het buitenland is het nog steeds geen pretje om documenten te regelen bij een Marokkaanse consulaat.

Plaats je reactie