MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Interview Anwar El Ghazi: mijn geloof staat boven alles

03 augustus 2015 | in Carriere | Reageer

Anwar El-GhaziAnwar El Ghazi vertelt over de lange en ongewisse weg die zijn vader Mohammed aflegde, toen hij als gastarbeider in de jaren zeventig vanuit Marokko de oversteek maakte om in Europa zijn geluk te beproeven.

‘Hij vond eerst werk in Spanje, probeerde het daarna in België en eindigde in Nederland. Hij kende de taal niet en uiteindelijk heeft hij dit ervan gemaakt. Dan kun je trots zijn op jezelf.’

Als voormalig fabrieksarbeider speelt Mohammed El Ghazi

Lees het gehele interessante interview op de website van de Volkskrant.

Plaats je reactie