MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Houssine Ait S. blijft in de cel

06 augustus 2015 | in Justitie | Reageer

Marokkaanse politieHoussine Ait S. (34), die vorige week na een jarenlange vlucht is gearresteerd in Marokko, blijft in de cel.

Dat heeft de onderzoeksrechter in Marrakesh besloten.

Houssine Ait S. is vorige week samen met de voortvluchtige Ali Benhadi (23) opgepakt. S. wordt ervan verdacht een belangrijke rol te hebebn gespeeld in de bloedige Amsterdamse onderwereldvete die in 2012 was begonnen. Het OM in Nederland is druk bezig om een zwaarder dossier voor zijn berechting rond te krijgen. (Bron/ lees verder: Het Parool)

Plaats je reactie