MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Adembenemende beelden Marokko im Mission Impossible 5

17 augustus 2015 | in Film | Reageer

Film Mission Impossible opgenomen in MarokkoDe film Mission Impossible 5: Rogue Nation wordt een bijzondere actiefilm voor de Marokkanen. De film is namelijk voor een groot deel opgenomen in Marokko en zit vol adembenemende beelden.

De film is sinds korte tijd al in de bioscoop te zien.

De film bevat scènes van indrukwekkende stunts van Tom Cruise:

Plaats je reactie