MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Dief dure horloges opgepakt in Marokko

19 augustus 2015 | in Justitie | Reageer

Marokkaans Franse overvallerEen Marokkaans Franse overvaller is na twee jaar vluchten opgepakt in Marokko.

De man beroofde in juli 2013 een luxe horlogewinkel in het Franse Cannes en ging er vandoor met ongeveer honderd horloges, die bij elkaar 1,7 miljoen euro waard waren.

Volgens het Franse ministerie van Binnenlandse Zaken werd hij afgelopen zaterdag gearresteerd in de stad Marrakesh. Omdat Marokko geen onderdan en uitlevert, zal hij hiervoor berecht worden in Marokko. (Bron/ lees verder: The Telegraph)

Plaats je reactie