MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Sportverslaggever overlijdt op live televisie

25 augustus 2015 | in Maatschappij | Reageer

SportpresentatorDuizenden televisiekijkers in Marokko waren zaterdag ongewild getuige van een vreselijk drama op televisie. Terwijl een presentator live verslag deed van een sportwedstrijd, zakte hij plotseling in elkaar.

De jongeman kreeg volgens lokale bronnen een hartaanval. Reanimeren mocht niet meer baten. Hij overleed ter plekke,

De man presenteerde zaterdag een sportuitzending vanuit het Marokkaanse stadje El Jadida. Beelden van het drama (vanaf 0.30) kunnen als schokkend worden ervaren:


إِنَّا للهِ وَإِنَّـا إِلَيْهِ رَاجِعونَ

Plaats je reactie