MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

OM eist vier jaar cel tegen Mohamed B.

26 augustus 2015 | in Justitie | Reageer

rechtbankHet Openbaar Ministerie (OM) heeft disndag een celstraf van vier jaar geeist in de zaak tegen terreurverdachte Mohamed B. (27), die vorig jaar oktober in Amsterdam werd aangehouden.

B. zou van plan zijn geweest aanslagen te plegen op politiemensen en militairen in Nederland. Het OM noemde dat voornemen ‘een doodenge bedreiging voor onze open en vrije samenleving’.

B. ontkent vooralsnog dat hij een terrorist is. Hij zou zich naar eigen zeggen vooral schuldig hebben gemaakt aan stoerdoenerij, onder meer om indruk te maken op vrouwen. De uitspraak is op 8 september. (Bron/ lees verder: Dichtbij)

Plaats je reactie