MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Younes Mokhtar krijgt heldenontvangst bij bij Al-Nassr

27 augustus 2015 | in Sport | Reageer

Younes MokhtarYounes Mokhtar heeft een indrukwekkende ontvangst gekregen bij zijn nieuwe club Al Nassr in Saoedi-Arabië. Hij werd bij zijn aankomst woensdagavond op het vliegveld in Riyad opgewacht door veel fans en journalisten.

De Marokkaanse Nederlander, die FC Twente inruilt voor de Saudische club, heeft een driejarig contract getekend bij Al Nassr.

Video – Helden onthaal Youness Mokhtar in Saoedi-Arabie #AlNassrFC

Posted by Almarssad Marokko Profs on donderdag 27 augustus 2015

Plaats je reactie