MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Transfersoap Boussoufa komt tot een einde

30 augustus 2015 | in Sport | Reageer

Mbark BoussoufaDe transfersoap rond een mogelijke terugkeer van Mbark Boussoufa naar Anderlecht, lijkt na weken onderhandelingen voorbij te zijn. Maar niet zoals verwacht.

Afgelopen week werd er nog fors onderhandeld en leek een akkoord dichtbij. Maar volgens Belgische media zou de Marokkaan nu zelf de stekker uit de onderhandelingen hebben getrokken. Hij ging niet akkoord met de laatste wijzigingen die Anderlecht aan het contract wilde doorvoeren.

Woensdag was er namelijk al een akkoord voor een contract van één jaar dat met instemming van beiden twee keer met één jaar verlengd kon worden. Maar vrijdag kwam Anderlecht al hierop terug. Voor de Marokkaan was deze zoveelste verandering de druppel en hij besloot de onderhandelingen eenzijdig te beëindigen. Boussoufa heeft nu nog twee dagen om een andere club te vinden. (Bron/ lees verder: Anderlecht-online)

Plaats je reactie