MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Ibrahim Afellay weer opgeroepen voor Oranje

31 augustus 2015 | in Sport | Reageer

Ibrahim AfellayVoor de laatste interland tegen Letland (0-2 zege) werd hij nog gepaseerd door toenmalig bondscoach Guus Hiddink. Maar tijdens de aankomende interlands tegen IJsland en Turkije is Ibrahim Afellay echter weer van de partij.

De Marokkaanse Nederlander, die deze zomer transfervrij de overstap naar Stoke City maakte, is blij weer bij Oranje aan te sluiten.

‘Nu ik weer speel, zit ik er weer bij. Ik heb er veel vertrouwen in. Zodra we bij elkaar komen, richten we het vizier op die cruciale duels’, doelt de oud-PSV’er op de duels met IJsland (3 september) en Turkije (6 september). (Bron/ lees verder: VI.nl)

Plaats je reactie