MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Diplomatieke crisis dichterbij na nieuw falen onderhandelingen

02 september 2015 | in Politiek | Reageer

Marokko en Nederland gaan samenwerkenEen diplomatieke crisis tussen Nederland en Marokko lijkt niet meer te voorkomen. Gesprekken over het verlagen van uitkeringen aan Marokkaanse Nederlanders in Marokko zijn keer op keer stukgelopen.

Na vier jaar onderhandelingen vinden Nederlandse politici dat het tijd is om de stekker eruit te trekken.

Zo ook de VVD die zo snel mogelijk de onderhandelingen wil stoppen en de uitkeringen richting Marokko wil verlagen, meldt de Volkskrant. Desondanks zijn minister Lodewijk Asscher van Sociale Zaken en minister Bert Koenders van Buitenlandse Zaken wat voorzichtiger en vragen ze meer tijd voor de onderhandelingen. Beiden zeggen veel waarde te hechten aan een overeenstemming met de regering in Rabat. (Bron/ lees verder: de Volkskrant)

Plaats je reactie