MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Ouders basisschool in Den Haag ongerust na Tweet

04 september 2015 | in Maatschappij | Reageer

TwitterOuders van leerlingen van de Haagse basisscholen De Fontein, De Gantel en CBS De Waterlelie zijn ongerust vanwege een dreigtweet van een extremist of Twitter.

In de betreffende tweet van een man die zich Abu Samir AlMaghrebi noemt, staat dat iedereen denkt dat hij veilig is “maar Islamitische Staat is overal.” Daarin staat een foto waarop een stukje staat van basisschool De Fontein, die in de buurt ligt van de andere twee basisscholen.

De politie heeft het dreigement onderzocht en zegt geen concrete aanwijzing te hebben voor gevaar in de buurt. (Bron/ lees verder: de NOS)

Plaats je reactie