MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Moestafa el Kabir zet zich in voor Syrische vluchtelingen

07 september 2015 | in Maatschappij | Reageer

Moestafa El KabirVoormalig NEC-aanvaller Moestafa el Kabir, die tegenwoordig in dienst is van het Turkse GençlerbirliÄŸi, is samen met zijn collega’s Kennedy Bakircioglu (ex-Ajax) en Erton Fejzullahu (ex-NEC) een actie gestart om geld in te zamelen voor Syrische vluchtelingen.

De voetballers gaan via Instagram gedragen voetbalshirts en voetbalschoenen veilen. De oud-speler van NEC vertelt hierover in de Turkse krant Expressen. “Iedere dag sterven er mensen. Je kunt niet blijven toekijken”, vertelt de Marokkaanse Nederlander. “Er moet iets gebeuren.”

De drie veilen elke dag onder andere voetbalshirts ten behoeve van de Syrische vluchtelingen. Het geld wordt vervolgens gedoneerd aan vluchtelingenorganisatie, UNHCR van de VN. (Bron/ lees verder: VoetbalZone)

Plaats je reactie