MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Terreurverdachte Mohamed B. vrijgesproken

09 september 2015 | in Justitie | Reageer

rechtbankTerreurverdachte Mohamed B. is vrijgesproken van het voorbereiden van een terreuraanval in Nederland. Het OM had vier jaar cel geëist, maar volgens de rechter is er geen bewijs dat B. een terrorist is.

De 27-jarige Marokkaanse B. werd vorig jaar oktober gearresteerd na een tip van de AIVD. Destijds verbleef hij illegaal in Amsterdam en zou hij in het beginstadium zijn van de voorbereiding van een aanslag op politiemensen of militairen.

Zijn advocaat, Andre Seebregts, vindt de uitspraak “redelijk vanzelfsprekend” omdat er Het OM gaat in beroep tegen de uitspraak. Seebregts: “Mijn cliënt is nu bezorgd of hij naar Marokko wordt gestuurd, omdat hij daar wellicht nog kan worden gemarteld.” (Bron/ lees verder: de NOS)

Plaats je reactie