MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaanse doet auditie voor K3 en mag ronde verder

12 september 2015 | in Muziek | Reageer

Nora Gharib K3 zoekt K3Nora Gharib, de ­Antwerpse met ­Marokkaanse roots die haar kans waagde in K3 zoekt K3, ging in de tweede aflevering met glans door naar de volgende ronde.

Ze leverde een van de allerbeste ­audities af en kreeg vier ja’s van de jury.

Nora Gharib is van Marokkaanse afkomst. Haar beide ouders komen uit Marokko. De 22-jarige islamitische kandidate doet wel mee aan de ramadan, maar draagt geen hoofddoek. In het AD vertelt de Marokkaanse meer over haar motivaties om mee te doen.

Plaats je reactie