MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Achmed Akkabi kiest vaderschap boven carrière

15 september 2015 | in Film | Reageer

Achmed AkkabiAls Achmed Akkabi moest kiezen tussen een filmcarrière in Hollywood en vader worden, dan zou hij kiezen voor een gezin. Dat vertelt de Marokkaans Nederlandse acteur deze week in Veronica Magazine.

“Ooit vader worden. Dat is het mooiste wat er is in het leven. Ik zie het aan vrienden om mij heen en aan mijn jongere zusjes, die al wel kinderen hebben”, vertelt Akkabi. “Baby’s en kleine kindjes zijn prachtig.”

Ondanks zijn kinderwens is hij voorlopig nog niet van plan om aan kinderen te beginnen. Belangrijke reden hiervoor is dat hij nog niet toe is aan een vaste relatie, zegt hij in het blad. (Bron/ lees verder: NU.nl)

Plaats je reactie