MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

‘Ziyech accepteert uitnodiging Marokko’

18 september 2015 | in Sport | Reageer

Hakim ZiyechHakim Ziyech maakt deel uit van de selectie van Marokko voor twee oefenwedstrijden in oktober. De speler van FC Twente heeft een uitnodiging van de Marokkaanse bondscoach Badou Zaki geaccepteerd, bevestigde zijn zaakwaarnemer.

De 22-jarige middenvelder van FC Twente was in mei nog ingegaan op een uitnodiging van toenmalig bondscoach Guus Hiddink voor een trainingsstage bij het Nederlands elftal.

Ziyech is geselecteerd voor de oefenwedstrijden met Ivoorkust (9 oktober) en Guinee (12 oktober) in Agadir. Als Ziyech de oefenwedstrijden speelt, mag hij nog steeds voor Nederland uitkomen. (Bron/ lees verder: Vi.nl)

#Ziyech #Marokko

Posted by Almarssad Marokko Profs on donderdag 17 september 2015

Plaats je reactie