MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Danny Blind mengt zich in strijd om Ziyech

21 september 2015 | in Sport | Reageer

Hakim ZiyechDe Nederlandse bondscoach Danny Blind mengt zich in de strijd om Hakim Ziyech. Eerder heeft de Marokkaanse Nederlander aangegeven in te gaan op een uitnodiging van Marokko, waardoor hij niet meer voor Oranje kan uitkomen in de toekomst.

Danny Blind heeft nu contact opgenomen met Ziyech om hem op andere gedachten te brengen. De Oranje bondscoach liet Ziyech weten dat hij nog steeds in beeld is bij Oranje, maar dat hij geen toezeggingen kan doen over een oproep.

In mei werd de FC Twente-speler toegevoegd aan de voorlopige selectie. Hij moest zich echter met een blessure afmelden. (Bron/ lees verder: NU.nl)

Plaats je reactie