MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Badr Hari werpt zich op als bodyguard Ronaldo

12 oktober 2015 | in Maatschappij | Reageer

Badr HariStervoetballer Cristiano Ronaldo vertoefde de afgelopen dagen samen met Badr Hari in Marokko. Op foto’s op sociale media is te zien dat de twee onafschedelijk zijn en veel plezier samen hebben gehad.

De Nederlandse Marokkaan is echter naast een goede vriend ook als, wereldkampioen kickboksen, een uitstekende bodyguard voor de sterspeler van Real Madrid.

Op beelden die op YouTube zijn opgedoken, is te zien hoe Hari een menigte streng toespreekt in Marokko. De boodschap is om zich goed te gedragen, want anders…

Plaats je reactie