MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Hakim Ziyech weet opnieuw niet te winnen met Marokko

13 oktober 2015 | in Sport | Reageer

Hakim ZiyechHakim Ziyech is maandagavond voor de tweede keer in actie gekomen voor de nationale ploeg van Marokko. En voor de tweede keer wist hij met Marokko niet te winnen.

Terwijl de eerste wedstrijd afgelopen donderdag verloren werd met 1-0 van Ivoorkust, bleef hij maandag met de Atlas Leeuwen steken op een 1-1 gelijkspel tegen Guinee. Naast Ziyech stond Karim El Ahmadi ook aan de aftrap bij Marokko.

Guinee opende na twintig minuten de score in Agadir. In de 23ste minuut trok Omar El Kaddouri de stand echter met een benutte penalty gelijk. Hij bepaalde de eindstand op 1-1. (Bron/ lees verder: diverse bladen)

Plaats je reactie