MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Voor 20.000 euro gestolen aan juwelen

20 oktober 2015 | in Justitie | Reageer

PolitieBij een Marokkaanse familie in het Belgische plaatsje Sint-Truiden zijn zondag voor bijna 20.000 euro aan juwelen gestolen.

De slachtoffers zijn de ouders van gementeraadslid Eddy Elherbouti (SP.A). Zijn ouders waren in Marokko voor het bijwonen van een begrafenis.

Eddy heeft zijn 71-jarige moeder nog niet op de hoogte gebracht van de diefstal. “Ik vrees haar reactie”, zegt hij bezorgd. “Het was haar droom om de juwelen onder de kinderen te verdelen.” (Bron/ lees verder: Belgische media)

Plaats je reactie