MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Esmaa Alariachi en Sef vertellen over expositie ‘ZieZo Marokko’

28 oktober 2015 | in Marokko | Reageer

Esmaa AlariachiLerares Esmaa Alariachi, bekend van ‘De Meiden van Halal’ is een van de hoofdpersonen van de expositie ‘ZieZo Marokko’ in het Tropenmuseum. Net als artiest Yousef Gnaoui ofwel Sef.

Aan de hand van hun persoonlijke verhaal en door hen zelf ingerichte kamers nemen ze je mee op reis. Zij waren te gast bij NPO Radio 1 en lichtten hun bedoelingen toe.

“Ik vind het gewoon belangrijk dat er een ander verhaal verteld wordt. Het is zo erg uitgemolken. Moslim, Marokkaan. Alles wordt op een hoop gegooid. Ik ben er klaar mee en volgens mij de wereld ook.” (Bron/ lees verder: NPO Radio1)

Plaats je reactie