MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Al-Zawahiri: naast elkaar staan tegen het Westen

02 november 2015 | in Maatschappij | Reageer

zawahiriAl Qaida-leider Ayman al-Zawahiri, de opvolger van Osama Bin Laden, heeft militante moslimgroepen opgeroepen gezamenlijk op te treden tegen de ‘bedreiging’ van het Westen en Rusland in Syrië en Irak. Dat zegt hij in een audioboodschap.

“Broeders van de mujaheddin in alle plaatsen en van alle groepen. We staan in oog met de agressie van Amerika, Europa en Rusland, dus het is aan ons om naast elkaar te staan van het oosten van Turkestan tot aan Marokko”, aldus Zawahiri.

In het bericht suggereert hij eveneens dat IS en Al Qaida nader tot elkaar zijn gekomen.

Plaats je reactie