MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Maradona geniet van het voetballen in Marokko

08 november 2015 | in Marokko | Reageer

Diego MaradonnaDuizenden Marokkanen kregen er vrijdagavond geen genoeg van om de Argentijnse Diego Maradonna te zien voetballen in een Marokkaanse shirt.

De oud-prof meldde zich in Laayoune voor een feestwedstrijd met Afrikaanse voetballegendes, waarmee Marokko de veertigste verjaardag van de Groene Mars vierde.

De Argentijn was de grote ster bij het feestelijke samenzijn en krulde de bal mooi in het doe:

Maradonna

Maradona greeting Badr Hari

Yesterday I had the honor to play against living legend Diego Armando Maradona in a game in dedication of the green march and it was an amazing experience. He was so happy to see me again after our last meeting when he came to see my fight in Dubai.I love my country and my king. Allah, el Wattan el Malik. ❤☝ يوم أمس كان لي الشرف اللعب ضد الأسطورة دييغو أرماندو مارادونا في مباراة خاصة لذكرة المسيرة الخضراء وكانت تجربة مميزة جداً!! دييغو كان سعيد برؤيتي بعد أخر مقابلة لنا عندما قدم لمشاهدتي في دبي. ❤☝أحب وطني وملكي. الله الوطن والملك! #November6 #Morocco #BadrHari #Football #Maradona #GreenMarch

Posted by Badr Hari on zaterdag 7 november 2015

رقصة مارادونا الغريبة والعجيبة في قلب مدينة العيون

مارادونا شبع طواجن ههههههه

Posted by Falouja Fans Page on vrijdag 6 november 2015

Plaats je reactie