MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Nederlandse journalist uitgezet uit Marokko

18 november 2015 | in Media | Reageer

Veerboot MarokkoDe Nederlandse journalist Rik Goverde is Marokko uitgezet, zonder dat hem een reden is medegedeeld. Dat meldde hij maandagavond op Twitter.

De freelance journalist en fotograaf had geen verblijfs- en werkvergunning voor Marokko. Hij werd maandagmiddag naar eigen zeggen plotseling aangehouden op straat en maandagavond laat is hij op de boot naar Zuid-Spanje gezet. Zonder opgaaf van reden, zonder waarschuwing, zegt Goverde verbijsterd. ,,Ik begrijp er helemaal niks van.”

Het kabinet gaat opheldering van de Marokkaanse autoriteiten vragen over de uitzetting van Rik Goverde. (Bron/ lees verder: de NOS en De Telegraaf)

Plaats je reactie