MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Healthy Sisters helpen met afslanken op z’n Marokkaans

08 december 2015 | in Gezondheid | Reageer

HealthySistersHet YouTube-kanaal van de Healthy Sisters uit Helmond beleeft een stormachtig opmars.

Rachida en Najima Kharbouch plaatsten drie weken geleden hun eerste kookfilmpje op YouTube. Sindsdien zijn ze razendpopulair geworden. Inmiddels hebben ze al meer dan vierduizend abonnees op Youtube.

De zussen richten zich op gezond eten, maar ze blijven daarin trouw aan de Marokkaanse keuken, die volgens hen erg lekker is maar erg calorierijk. Ze delen hun recepten, avonturen en tips op hun website en verschillende sociale media waaronder Youtube, Twitter en Facebook.

Plaats je reactie