MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Rechter vindt rapteksten van Ismo niet beledigend

09 december 2015 | in Muziek | Reageer

IsmoRapper Ismo is dinsdagmiddag door de rechtbank in Breda vrijgesproken. Het nummer van de Bredase rapper, Eenmans, mag hiermee op Youtube blijven staan.

In het nummer zegt de rapper dat hij ‘flikkers’ geen hand geeft en dat hij ‘die fucking joden’ nog meer haat dan nazi’s.

Het Openbaar Ministerie vindt dat de rapper zich hiermee schuldig heeft gemaakt aan het beledigen van een groep mensen. Ook eiste het OM de verwijdering van het filmpje van Youtube. De rechter gaat echter hierin niet mee. Volgens de rechter vallen de teksten binnen de grenzen van vrijheid van meningsuiting. (Bron/ lees verder: Omroep Brabant)

Plaats je reactie