MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Ouaali: “Zonder discipline kun je geen stappen maken”

15 december 2015 | in Sport | Reageer

Saïd OuaaliOnlangs werd Said Ouaali door Ajax aangesteld als tijdelijke vervanger van Wim Jonk.

Ouaali zal bij velen relatief onbekend zijn, maar journalist Mark van den Heuvel schetst voor Reporters Online een portret van hem.

Ouaali is de eerste Nederlander van Marokkaanse komaf die het diploma Coach Betaald voetbal in bezit heeft. Amsterdam zit vol Marokkaans voetbaltalent, maar met Anwar El Ghazi is eigenlijk pas één speler van Marokkaanse komaf doorgebroken bij Ajax. “Puur toeval”, antwoordde Ouaali desgevraagd

Lees het gehele artikel verder op de website van Ajax1.nl.

Plaats je reactie