MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Vijf supersnelle schepen voor Marokkaanse marine

17 december 2015 | in Marokko | Reageer

Interceptor schepen voor Marokkaanse marineMarokko heeft bij Damen Shipyards Group in Gorinchem een order geplaatst voor vijf supersnelle Interceptors: schepen die ingezet worden tijdens acties op zee.

De schepen hebben een topsnelheid van omgerekend 110 kilometer per uur.

De vijf schepen voor de Koninklijke Marokkaanse Marine zijn de eerste uit een nieuwe lijn van Interceptors. De verwachting is dat de eerste al in de zomer van 2016 wordt opgeleverd. Hoeveel geld er precies met de deal gemoeid is, is niet bekend gemaakt. (Bron/ lees verder: het AD)

Plaats je reactie