MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Khadija Arib kandidaat voorzitterschap Tweede Kamer

18 december 2015 | in Politiek | Reageer

Khadija AribKhadija Arib van de PvdA gaat zich kandidaat stellen voor het voorzitterschap van de Tweede Kamer.

Ze vervangt op dit moment al Anouchka van Miltenburg (VVD) die vorige week na drie jaar voorzitterschap opstapte vanwege haar rol in de afhandeling van de Teeven-deal.

De PvdA-fractie is verheugd dat zij zich kandidaat stelt, meldde de partij donderdag. Arib is – met een korte onderbreking – sinds 1998 lid van de Tweede Kamer. De Tweede Kamer kiest op woensdag 13 januari een nieuwe voorzitter. (Bron/ lees verder: de NOS)

Plaats je reactie