MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Afrikaanse migranten bestormen grens Ceuta

26 december 2015 | in Marokko | Reageer

Migranten in MarokkoNa lange tijd van relatieve rust aan de Marokkaans-Spaanse grens bij Ceuta, hebben Afrikaanse migranten deze week opnieuw de grens met de Spaanse enclave bestormd.

In de nacht van donderdag op vrijdag hebben ongeveer 250 migranten de oversteek gewaagd. 180 migranten zou het gelukt zijn de grens te passeren door over de hekken te klimmen of door te zwemmen naar Ceuta.

De Marokkaanse politie arresteerde 104 migranten en verhinderde zo dat zij aan de bestorming deelnamen. (Bron/ lees verder: de NOS)

Plaats je reactie