MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Steeds vaker proberen Marokkanen via Turkije Europa binnen te komen

27 december 2015 | in Marokko | Reageer

Afrikaanse migrantenEen nieuwe nationaliteit tussen de stroom vluchtelingen uit met name Syrië, Afghanistan en Irak. Steeds meer Marokkanen proberen via Turkije en dan Griekenland Europa te bereiken. Dat schrijft RTL Nieuws.

De afgelopen weken zijn er zo’n 500 aangekomen op het Griekse eiland Lesbos. RTL Correspondent Eveline Rethmeier is op Lesbos en doet verslag van het feit dat steeds meer Marokkanen via die route Europa binnen proberen te komen.

Zo doet de correspondent verslag over de 25-jarige Marokkaanse Halim, die naar eigen zeggen alles heeft verkocht in Marokko om zijn reis naar Europa te financieren. ‘Er is geen werk voor mij in Marokko. Ik wil naar Duitsland om daar aan de slag te gaan,’ zegt hij

Lees het gehle artikel verder op de website van RTL Nieuws.

Plaats je reactie