MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Ziyech: liever eerlijk en gehaat dan achterbaks en geliefd

05 januari 2016 | in Sport | Reageer

Hakim ZiyechHakim Ziyech laat zich niet de mond snoeren. De Marokkaanse profvoetballer uitte in recente interviews kritiek op de leiding van FC Twente.

Ziyech is dit seizoen de absolute ster in Enschede, maar om de middenvelder heen zijn er voortdurend problemen. Zowel bestuurlijk, financieel als sportief rommelt het aan alle kanten. In aantal recente interviews haalde Ziyech uit naar allerlei groeperingen in de club.

Hoewel hij na deze interviews kritiek kreeg van de leiding in Twente en zijn aanvoerdersband is afgenomen, lijkt hij geen spijt te hebben van zijn uitspraken. “Liever eerlijk en gehaat dan achterbaks en geliefd”, zo luidde de boodschap op sociale media. Wel is de foto inmiddels alweer verwijderd.

Plaats je reactie