MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

De Boer tevreden over ontwikkeling Nouri

10 januari 2016 | in Sport | Reageer

Abdelhak NouriFrank de Boer is tevreden met de inbreng van de A-junioren bij Ajax 1, waaronder die van talent Abdelhak Nouri.

De Marokkaanse Nederlander heeft volgens de coach ‘ongelofelijk veel talent’.

‘Hij komt steeds dichterbij en het is heel goed dat hij dit jaar in de Eerste Divisie speelt. Hij moet daarmee leren omgaan, of dat nu als linksbuiten is of als linkshalf,’ zegt De Boer. ‘Hij kan het komende half jaar zijn debuut maken, daar twijfel ik niet aan. Hij kan dat dus, het kan zeker gebeuren.’ (Bron/ lees verder: Ajax Showtime)

Plaats je reactie