MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Ook Marokkanen betrokken bij aanrandingen Keulen

11 januari 2016 | in Justitie | Reageer

Keulen-e1452456794235Het aantal aangiftes van seksueel geweld en diefstallen op oudejaarsavond in Keulen is opgelopen naar 516. Dat meldt de Duitse politie.

Eerder werd al gemeld dat het om een grote georganiseerde en gecoordineerde actie ging van onder andere criminele asielzoekers. Nu meldt de Duitse politie dat intussen al meer dan 19 daders zijn opgepakt waaronder Marokkanen.

Volgens de laatste berichten zijn al acht Marokkanen opgepakt.

Plaats je reactie