MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Gevluchte Belgische gangster opgepakt in Tanger

21 januari 2016 | in Justitie | Reageer

Marokkaanse politieDe Marokkaanse politie heeft de Marokkaans-Belgische gangster Anass El Azzouzi opgepakt in Tanger. De man, die de bijnaam “Gizzo” (arabisch voor wortel) heeft, moet nog in België een celstraf van 20 jaar uitzitten voor een reeks schietpartijen.

De 27-jarige Anass werd in juli 2015 veroordeeld tot twintig jaar celstraf, voor zijn betrokkenheid bij twee schietpartijen die hij in opdracht zou hebben uitgevoerd.

Hij zit in een Marokkaanse cel in afwachting van zijn eventuele uitlevering aan de Belgische autoriteiten. (Bron/ lees verder: diverse bladen)

Plaats je reactie