MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Vliegtuig naar Marrakech keert terug na vogelinslag

07 februari 2016 | in Toerisme | Reageer

VliegtuigEen toestel van Brussels Airlines met bestemming Marrakech heeft vanmorgen rechtsomkeer moeten maken nadat een vogel insloeg in een van de twee motoren van het vliegtuig. De 140 passagiers kunnen met een nieuw vliegtuig hun reis vervolgen.

De vlucht van touroperator Thomas Cook was rond 6.15 uur opgestegen op Brussels Airport.

“Door een vogelinslag in een van de twee motoren moest het opstijgmanoeuvre onderbroken worden”, zegt Geert Sciot, woordvoerder van Brussels Airlines. Het vliegtuig was probleemloos weer in Brussel geland. Botsingen met vogels gebeuren wel vaker en zijn niet uitzonderlijk. (Bron/ lees verder: diverse websites)

Plaats je reactie