MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

“Fatima” wint Franse Oscar voor beste film

28 februari 2016 | in Film | Reageer

FatimaDe film “Fatima” van de Franse regisseur Philippe Faucon heeft vrijdag de César, de “Franse Oscar”, voor de beste film gewonnen. De prent won ook in de categorieën Beste Bewerkt Scenario en Beste Doorbraak van een Actrice.

“Fatima” is een portret van een alleenstaande Marokkaanse moeder die haar twee dochters opvoedt.

“Ik kan amper geloven dat ik hier nu ben. Ik ben de drie prachtige actrices van ‘Fatima’ zeer dankbaar”, aldus de Franse regisseur Philippe Faucon, die ook een eerbetoon bracht aan Loubna Abidar, die in Marokko vervolgd werd voor haar rol in “Much Loved”.

Plaats je reactie