MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokko en België bereiken principeakkoord over uitwisselen vingerafdrukken

01 maart 2016 | in Marokko | Reageer

Marokko en Nederland gaan samenwerkenMarokko en België hebben een principeakkoord bereikt over het uitwisselen van elektronische vingerafdrukken. Dat is gebeurd bij een officieel bezoek van premier Charles Michel, minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon en staatssecretaris van Asiel en Migratie Theo Francken aan Rabat.

Het akkoord wordt in april in België ondertekend.

Het samenwerkingsakkoord moet zorgen voor een snellere uitwisseling van de vingerafdrukken van Marokkanen die in België verblijven of zich er aanmelden als vluchteling. (Bron/ lees verder: Belgische media)

Plaats je reactie