MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Tanger Markt slaat haar vleugels uit naar Eindhoven

03 maart 2016 | in Economie | 1 Reactie

Tanger MarktTanger Markt, de grootste multiculturele supermarkt van Nederland, opent binnenkort een nieuwe vestiging in Eindhoven. De versmarktformule opent hier in april haar negende winkel.

De vestiging van ruim 1000 vierkante meter opent in de wijk Woensel, aan de Gemmastraat.

Doelstelling van Tanger is om binnen vijf jaar in alle grote steden, in Nederland en België, een vestiging te openen. Tanger Markt heeft een uitgebreid assortiment aan etnische producten die zij zelf importeert uit onder andere Marokko, Turkije, Suriname en Azië.

Er is 1 reactie

  1. Youness bouterdass
    12 april 2016 om 07:39 uur.

    Hallo,wanneer gaat nieuw vestiging in Eindhoven open aub?
    Top top top

Plaats je reactie