MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaanse telecomfirma’s onder vuur na blokkade WhatsApp

11 maart 2016 | in Marokko | Reageer

Whatsapp-e1454755921934Het besluit van de Marokkaanse regering om gratis bellen via apps als Skype en Whatsapp te blokkeren stuit op veel protest. Via de digitale weg laten jong en oud hun ongenoegen blijken aan het gezag in Rabat, schrijft de Volkskrant.

‘Beste Koning Mohammed VI, help ons alstublieft!’ Op nieuwssites en blogs in Marokko circuleren al dagen brieven van kinderen en peuters die de Marokkaanse koning smeken een eind te maken aan de blokkering van Skype, WhatsApp, Messenger en FaceTime

Lees het gehele artikel verder op de website van de Volkskrant.

Plaats je reactie