MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Advocaat over eisen schadevergoeding van Wilders

17 maart 2016 | in Justitie | Reageer

rechtbankAdvocaat Göran Sluiter staat cliënten bij die aangifte hebben gedaan tegen Wilders en een schadevergoeding eisen. “Sommige mensen hebben depressieve klachten gekregen na de ‘minder-uitspraak’ van Wilders.”

RTL Nieuws heeft een interessant inetrview met hem gepubliceerd.

Je bent advocaat bij een Amsterdams kantoor. Hoeveel slachtoffers sta je bij in de ‘minder Marokkanen’- zaak?
“Ik sta mensen bij die aangifte hebben gedaan en schadevergoeding van Wilders eisen vanwege zijn ‘minder-uitspraak’. En ik sta twee organisaties bij.”

Waarom doe je dat: voor het geld of zit er ook een persoonlijke motivatie achter?
“Er zijn inderdaad mensen die mij mailen en zeggen dat ik het voor het geld doe. Maar dat is onzin. Ik heb tot nu toe nog geen cent gekregen. Ik doe dit vanuit mijn gedrevenheid

Lees het gehele interview verder op de website van RTL Nieuws.

Plaats je reactie