MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Ronaldo poseert met Marokkaanse vlag en portret koning Mohammed VI

22 maart 2016 | in Toerisme | Reageer

RonaldoDe Portugese superster Cristiano Ronaldo laat zich weer eens positief uit over Marokko. Deze keer heeft hij op een foto geposeerd samen met een portret van de Marokkaanse koning Mohammed VI. De foto gaat de hele wereld over.

Het lijkt om een bewuste foto te gaan waarbij hij met het portret en de Marokkaanse vlag poseert. Ronaldo steekt zijn duimen op en lacht naar de camera.

Het kiekje werd gedeeld door Lahcen Haddad, de minister van Toerisme in Marokko. Het is niet bekend of Haddad een ontmoeting had met de minister. Op zijn Facebookpagina schreef de minister: ‘Cristiano onlangs in Marrakech. Welkom in de okerkleurige stad Ronaldo’. (Bron/ lees verder: Morocco World News)

#ronaldo#marrakech#maroc#relax#welcome chill m lekker laag niemand stoort je in marokko

Een foto die is geplaatst door Fouad Mekkaoui (@fouadmek) op

Plaats je reactie