MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Homo’s zwaar mishandeld in Beni Mellal [schokkende beelden]

28 maart 2016 | in Maatschappij | Reageer

Homo's in Beni Mellal mishandeldIn Marokko is een video opgedoken waarop te zien is hoe twee homoseksuele mannen zwaar worden mishandeld. Dat meldt de NOS.

In de video is te zien hoe de naakte en bebloede jongens worden geschopt en geslagen. Het voorval zou hebben plaatsgevonden in een appartement in Beni Mellal, ruim 200 kilometer ten zuidoosten van Casablanca.

Volgens de Marokkaanse media is een van de mannen gearresteerd, de andere zou zijn gevlucht. Homoseksuele handelingen zijn bij wet verboden in Marokko. De mannen hangt een straf van maximaal drie jaar cel boven het hoofd. (Bron/ lees verder: de NOS)

De video is hier te zien. (Let op, schokkende beelden.)

Plaats je reactie