MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokko plaatst zich voor Afrika Cup 2017

30 maart 2016 | in Sport | Reageer

Marokkaanse ploegMarokko heeft zich gekwalificeerd voor het eindtoernooi om de Afrika Cup van 2017 in Gabon dankzij een 2-0 zege op Kaapverdië. Youssef El Arabi was goud waard en scoorde de enige twee doelpunten: 2-0.

De voormalige Heraclied Oussama Tannane, Feyenoorder Karim El Ahmadi en Amsterdammer Mbark Boussoufa hadden een basisplaats bij Marokko, terwijl Nordin Amrabat (ex-PSV) en Hakim Ziyech (FC Twente) mochten invallen.

In de eerste helft kregen Da Costa en Younès Belhanda kansen namens de thuisploeg, maar Kaapverdië hield stand. In de tweede helft ging het snel. Na een overtreding van Carlos da Graca, die een rode kaart kreeg, mocht Marokko een strafschop nemen. Youssef El Arabi ging achter de bal staan en schoot raak. Na ruim een uur maakte hij ook de 2-0, deze keer met een kopbal.

Marokko moet in groep F nog tegen Libië en Sao Tomé, maar is al zeker van deelname aan de Afrika Cup. (Bron/ lees verder: VI.nl)

VideoGoals – Marokko 2-0 Kaapverdië

Geplaatst door 11'Lions Marokko Profs op dinsdag 29 maart 2016

Marokko heeft zich na vier gewonnen duels gekwalificeerd voor de Afrika Cup en dat mag gevierd worden 🇲🇦󾬔❤️

Geplaatst door 11'Lions Marokko Profs op dinsdag 29 maart 2016

Plaats je reactie